- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Feldobnék én egy labdát, hogy "bezavarjak" a dolgokba kicsit
És a jó öreg NEC?
Szerintem a 26"-os főleg igencsak szóba jöhetik számodra, és az ár is olyasmi, amire gondoltál. Oázisban leszend is jövő héten, meg tudod vizslatni, megfelelőek-e, aztán ha nem akkor keresgélsz CG vonalon tovább.
De majd az öreg menten véleményezi, hogy jól-e gondolom
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
mzsombor #4142 üzenetére
Bocsánat,de most ki fogok fakadni.
Én szóltam...
Mi a f...nak vártok egyfolytában monitorokra? Vártok, csak vártok.... Örökké lehet várni. Mindig jobb lesz a következő széria. Itt ülhetnénk és várhatnánk örök időkig.
Aztán amikor már majdnem itt a hőn áhított termék, akkor még vártok fél évet, mer annyir abiztosra mennétek. Ha tudnátok biztosra menni...Buszmegállóba se menjetek ki, mert lehet nem jön ám az a busz.
Na mindgey. Semmi személyes, csak ez a csodavárás nekem kicsi gyermeteg ami itt megyen néha
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Soldiers_15 #4091 üzenetére
BenQ E2200HD?
Bár az 22",de mivel fullHD, szerintem jó lesz neked. -
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Dr. Akula #4024 üzenetére
Akkor veled beszéltem telefonon
Vagy nem
Na mindegy, gondoltam irok okosat, de már leirták az előttem szólók...
Egyébként meg megnézed mindkettőt, aztán az lesz a biztos. De az tuti, hogy taln a HP mintha tényleg jobb lenne, főleg valóban a H-IPS miatt. Régebben voltak vele ellenérzéseim,de az ujabb rev.-ekben javultak a dolgok.Annyi talán, hogy alapból kissé sárgás-zöldes a panel szinárnyalata, de kalibrálással eltűntethető, de alapból engem eléggé zavar.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Ariadne #3785 üzenetére
Nem rábeszélni akarlak,de szövegre tökéletes a Samsung.
Anélkül, hogy látod, ne döntsd el előre, hogy nem neked való. Komoly grafikai munkára nem alkalmas, és akik eddig véleményezték, mind ilyen megközelítésben tették ezt,de a te munkádhoz valószinüleg megfelelő lenne.
Bár ténykérdés, hogy a Dell2209WA olcsóbb is, és sok szempontból jobb is, tehát ha nem Samsung akkor talán az. De a Samsungnak nagyobb a felbontása, ami meglátásom szerint neked jól jöhet.
Továbbra is: nézd meg mindkettőt, próbáld ki őket, és dönts
szerk.: Eszembe jutott, hogy a nagyobb kontraszt valószinüleg szövegnél szintén jól jön olvashatóság szempontjából (bár ez csak egy elméleti hipotézis
, gyakorlati tapasztalat nem támasztja alá ezt).
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ha ez egy kérdés, akkor miért nem tőlünk kérdezed,te dinka
Ottan állanak hegyekben a boltbanDell2408Wfp
Dell2410Wfp(hamarosan)
Dell2209WA
Dell2709WSzerintem ezeknek a designja mind bejönne neked, a többi kritériumnak meg megfelelnek. De szerintem főként a 2209WA lesz az embered
-
Nyugdíjas
nagyúr
Mindenképpen ragaszkodsz a 24'-hoz? Én azt gondolom nagy csalódás lesz neked, ha hozzá vagy szokva az S-PVA-hoz. Nekem legalábbis eddig csak IPS-es monitorjaim voltak,de most kénytelen vagyok nézni egy TN-est is, ráadásul az IPS mellett, és hát.... nem nagyon szeretem
Szóval én inkább azt mondanám, hogy ha "elviselsz" egy 22'-ost, akkor azok közt már lehet 100k alatt picivel igencsak jó ár-érték arányúakat kapni, és természetesen nem TN-esek.
Pl.: Dell 2209WA, vagy talán LenovoL220X(ez utóbbi még fullHD is).
Aktív témák
Hirdetés
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Napelem
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged