Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
mindfreak #2174 üzenetére
Hali engem is érdekel ez a monitor a 245B+ megoszthatnád bővebben a tapasztalataidat róla.
Mert eddig egy 32"-os Full HD-s LCD TV-n gondolkoztam de lehet hogy arról lemondok mert túl sok a gond a PC-s használattal.
Nekem is egy jó 24"-os monitor kellene ezért gondoltam a 245B-re az nem számít hogy szín helyes e vagy sem mivel legfőképp játékra használnám tehát engem nem zavar az hogy TN-es e vagy semSzóval ez a monitor szerinted jó játékra
Bocs hogy ennyire láma vok
-
Cyberpunk
félisten
Hát én a hejedben inkább az Acer-t választanám az nagyon klafa monitor én is azon gondolkozóm
Talán ami zavaró lehet benne az az hogy tűkrözödik a panel meg lehet hogy nem mindenkinek jönn be a színe nekem speciel tetszik. A Samsung akkor lehet jobb választás ha TV-nek is használni akarod a monitorod mert van benne tuner, ade az Acer az jobb paraméterekel rendelkezik.
-
Cyberpunk
félisten
Üdv.
Ide is beírok tudom nem igazán ide tartozik de a megfelelő topikban nem kaptam választ.
Mi a véleményetek vegyek e egy Full HD-s LCD TV-t vagy maradjak inkább a monitorok melett. A TV csak monitornak lenne használva esetleg néha egy kis HD mozi.
Az a gond hogy amiket láttam és elég jók azok már szerintem túl nagyok 30-32" esetleg tudtok jó LCD TV-t ami jó monitornak és Full HD-s és persze kissebb mint 30" akkor örűlnék ha megosztanátok velem -
Cyberpunk
félisten
Hát ilyen felbontás tudtommal nincs még 24"-ban min. 30" ott viszont van egy jó Gateway XHD3000 a tipusa és sajna hazánkban nem forgalmazzák a Gateway oldalán meg is lehet vásárolni cirka 1599$-ért
Meg amúgy is hidd el simán elég lesz az a 1920x1200-is ami már lehet hogy néhány esetben sok is lesz egy 4870-esnek 1600p-ben meg hátoda már min 4870CF vagy X2-es dukál.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
nemetzee #1810 üzenetére
Én a hejedben egy kicsit többért egy Benq FP241VW-t vennék ha már Benq
Nagyon jó kis moncsi direkt játékra van kihegyezve és persze S-PVA panelles.
A hátrány az hogy nem állitható a magassága de viszont dönthető
Hát én Full HD-hoz már nem vennék 512MB-os VGA-t filmhez elég de ha ekkora felbontásban játszól akkor hamar elfogyhat tehát legalább 1 GB az ajánlott. -
Cyberpunk
félisten
Játékra a Samsung 245B az jó választás az alacsony inputlag-ja miatt ami a 2493HM-nek nem az erőségge de az is megfelelő lehet ha nem zavar anyira.
De én a Dell E248WFP-t ajánlom az egy jó kis monitor alacsony inputlag TN-es monitorról lévénszó ahoz képest elég jó színreprodukcióval rendelkezik, és nem igazán fedezni fel rajta bevilágitást sem ebből a szempontból nagyon jó. Egyedűl a viszonylag szegényes csatlakozó repertóár, meg a nem túl sötét feketéje, és az hogy nincs pivot mód róható fel neki gyengéje ként. Árban viszont olcsobb mint a 2493HM. -
Cyberpunk
félisten
Hali mi a véleményetek erről a monitorról HP LP2480zx. Az árra valami brutális 500.000 Ft bár láttam már drágábat. Azt írják rolla hogy a villágon ez az egyetlen szín hű LCD monitor ez igaz?
-
Cyberpunk
félisten
Hali kutakodtam a netten és találtam [link] ezt a monitort. Mivel mostanában 26"-osok felé kacsintgatok
Az ára is elég jó a legolcsóbb helyen 121.000 Ft-ért meglehet venni. Ja és én úgy tudom hogy ennek már az újabb fajta S-IPS-es panelja van mint amilyen a HP LP2475W-n. Mondjuk itt TN panelt írnak rá de nem az szerintem mert a TN-es a 2600H-BF. Szóval mi a véleményetek erről a monitorról meg éri e vagy maradjak a HP-nál ami 2"-al kisebb
-
Cyberpunk
félisten
válasz
old_artist #1457 üzenetére
Mint amilyen a fentebb említett Nec monitor?
Kitudja lehet hogy nem is TN panel van benne mindenesetre elég titokzatos legalábbis a számomra.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
old_artist #1455 üzenetére
Hát ja ez igaz
Először meg kellene nézni aztán lehetne véleményt alkotni róla. De ezidáig úgy tűnik az LP2475W lesz a befutó. Csak elgondolkodtam róla milyen jó lenne egy ekkora monitor 70cm-es képátló az már TV-nek is elmenneDe azért a 24" sem rossz pláne egy ilyen HP monitorban
-
Cyberpunk
félisten
Hali.
Van a HannsG-nek egy 28"-os orjása, szerintetek az milyen megéri meg venni?
Kár hogy TN paneles ami miatt nem hiszem hogy annyira nyerő lenne pont az alacsony betekintési szögek miatt, nem tudom hogy ez menyire jön ki már egy 28"-os monitor esetén.
Viszont a teszteken általában elég jól teljesít -
Cyberpunk
félisten
válasz
old_artist #1426 üzenetére
Hali egy ATI HD4870X2-essel nem akarsz csinálni kalibrálást a HP LP2475W-hez? Nagyon meg köszönném
-
Cyberpunk
félisten
Milyen monitor kalibráló eszközt ajánlatok? Ami nem túl drága viszont elég jó és nem kell hozzá szakértelem. Láttam egy olyat hogy Spyder2Expressz 19.000 Ft-ért szerintetek az milyen?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
old_artist #1400 üzenetére
Grat a monitorhoz
És reméljük mihamarabb megosztod a tapasztalataidat velünk erről a klafa monitorról. Persze nem kérek olyat hogy vesézd ki, de azért jó lenne egy kis útmutatás
-
Cyberpunk
félisten
Hát ja, én is anno 90.000 körül vettem a 931BF-et és ahhoz képest nem annyira sok ez a 130
. Mint a jelenlegi monitorom + egy jó kis VGA kártya.
De ha belegondolok hogy ehhez még venni akarok egy HD4870X2-est is
Hát hiába akki nem éri be csak a legjobbalde mire az is meglesz talán lejjebb megy az ára, végül is nem zavar mert aki ilyen monitort vesz az ne integrált VGA-val nyomuljon rajta.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
old_artist #1384 üzenetére
Grat a monitorhoz
. Már én is nagyon kíváncsi vagyok hogy mi a véleményetek - tapasztalatok erről a monitorról. Ilyenkor bizony majd megesz a sárga irigység
.
De remélem hamarosan az én asztalomon is áll egy ilyen, biztos jobb lesz mint a jelenlegi Samu 931BF -
Cyberpunk
félisten
válasz
Vadgesztenye #1356 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Nec Multisync 2690WUXI elég jó csak egy kissé drága
viszont játékra már nem a legjobb.
-
Cyberpunk
félisten
Gratula a moncsihoz
Már én is elköteleztem magam e HP mellett csak valószínűleg még egy hónapot kell várnom amíg meg lesz a pénz. Mindegy inkább várok mint hogy vegyek egy gagyibbat -
Cyberpunk
félisten
Én is láttam már 131 ezer ért
Eddig én Lenovo L220X-en gondolkoztam, de ez az ár már nagyon vonzó lehet hogy átcsábulok.
Egy kérdés én grafikai munka mellet szeretek játszani is vajon jó választás ez játékra is? -
Cyberpunk
félisten
Ez a fentebb említett Nec monitor már nekem is felkeltette az érdeklődésem lehet hogy mégsem TN-panel lapul benne
Bár mivel én is októberben tervezek monitort venni lehet hogy meglesem a HP LP2475W-nek az árát ha hasonló áron lesz mint ez a Nec meg a másik jelöltem a Lenovo L220X akkor ezek a monitorok felejtősek
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest