- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
jmarekka
tag
Na megvan. Hát nem vagyok lenyűgözve. Amit csináltam:
1. format c
2. reinstal win xp (32bit)
3. ins. sp2
4. nvidia nforce system driver
5. hivatalos HIS ati driver
6. run bechmark-----fagyás---unis gart driver
7. inst 66.93 nvmixer--bár ahogy olvastam ez geeforce karikhoz van
8. run bechmark---3500 pont. nem valami fényes a régi lappal asus a7n8x-e deluxe 3800-3900 között volt.
A repülős fasza, a Halo akad eléggé akad bár 20 körüli fps van kiírva. a csaj a kardal fasza, a lepke detto Halo -
jmarekka
tag
Szerintem ha szar lenne alap akkor egyáltalán nem működne a megjelenítés nem pedig csak akkor amikor kicsit izzadnia kellene a gpu-nak
-
jmarekka
tag
Az nem lehet hogy feltelepül a system driverrel együtt és nem kell külön telepíteni a lapomon
-
jmarekka
tag
Azért lett ez a topic címe ,mert szerettem volna ha ír valaki olyan akinek ilye lapja van és jól működik együtt a vga-val.Egyébként 4.1től felfelé az összes ati drivert kipróbáltam és az msi oldalán+ az nvidia oldalán található nforce3 -as drivereket egyesével és külön a gart drivert kombinálva a vga driverekkel.
-
jmarekka
tag
A topikot azért nyitottam ,mert most váltottam erre a lapra pont az agp miatt, mert nem akartam új videókártyát venni.Már látom hiba volt ,mert egyszerűen nem találok olyan drivereket( gart, nforce3,ati) amikkel működne a dolog. A gyenge játékok is borzasztóan akadnak ,a bechmarkok 5-10 sec után lefagynak vpu recover hibaüzenettel.A monitor is újrakapcsol néha-néha persze vga hibaüzenet kíséretében.Ha valakinek ilyen lappal jól működő vga párosa van jelezze, mert eléggé el vagyok keseredve.Ja a bűnös, ha valójában ő a bűnös, mert az előző lapommal( ASUS A7n8x-e deluxe ) semmi probléma nem volt egy HIS EXCALIBUR 9600XT CLASSIC 500/600.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- MSI Gaming X Trio 3060
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest