- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
jmarekka
tag
Na megvan. Hát nem vagyok lenyűgözve. Amit csináltam:
1. format c
2. reinstal win xp (32bit)
3. ins. sp2
4. nvidia nforce system driver
5. hivatalos HIS ati driver
6. run bechmark-----fagyás---unis gart driver
7. inst 66.93 nvmixer--bár ahogy olvastam ez geeforce karikhoz van
8. run bechmark---3500 pont. nem valami fényes a régi lappal asus a7n8x-e deluxe 3800-3900 között volt.
A repülős fasza, a Halo akad eléggé akad bár 20 körüli fps van kiírva. a csaj a kardal fasza, a lepke detto Halo -
jmarekka
tag
Szerintem ha szar lenne alap akkor egyáltalán nem működne a megjelenítés nem pedig csak akkor amikor kicsit izzadnia kellene a gpu-nak
-
jmarekka
tag
Az nem lehet hogy feltelepül a system driverrel együtt és nem kell külön telepíteni a lapomon
-
jmarekka
tag
Azért lett ez a topic címe ,mert szerettem volna ha ír valaki olyan akinek ilye lapja van és jól működik együtt a vga-val.Egyébként 4.1től felfelé az összes ati drivert kipróbáltam és az msi oldalán+ az nvidia oldalán található nforce3 -as drivereket egyesével és külön a gart drivert kombinálva a vga driverekkel.
-
jmarekka
tag
A topikot azért nyitottam ,mert most váltottam erre a lapra pont az agp miatt, mert nem akartam új videókártyát venni.Már látom hiba volt ,mert egyszerűen nem találok olyan drivereket( gart, nforce3,ati) amikkel működne a dolog. A gyenge játékok is borzasztóan akadnak ,a bechmarkok 5-10 sec után lefagynak vpu recover hibaüzenettel.A monitor is újrakapcsol néha-néha persze vga hibaüzenet kíséretében.Ha valakinek ilyen lappal jól működő vga párosa van jelezze, mert eléggé el vagyok keseredve.Ja a bűnös, ha valójában ő a bűnös, mert az előző lapommal( ASUS A7n8x-e deluxe ) semmi probléma nem volt egy HIS EXCALIBUR 9600XT CLASSIC 500/600.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZEN.com
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Bluetooth hangszórók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- SSD kibeszélő
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest