- Honor 200 Pro - mobilportré
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HERR Z
veterán
Sp2 minek kell?én ahova eddig feltettem/2gép/ csak a szop@s volt vele......de te tod , lehet teljesen más baja van...
amúgy meg randomfagyások simán lehetnek táp miatt mégha stabilak is a feszek...akkor fagy amikor nem azés azt te nem látod monitorozó progiba
[Szerkesztve] -
jmarekka
tag
Na megvan. Hát nem vagyok lenyűgözve. Amit csináltam:
1. format c
2. reinstal win xp (32bit)
3. ins. sp2
4. nvidia nforce system driver
5. hivatalos HIS ati driver
6. run bechmark-----fagyás---unis gart driver
7. inst 66.93 nvmixer--bár ahogy olvastam ez geeforce karikhoz van
8. run bechmark---3500 pont. nem valami fényes a régi lappal asus a7n8x-e deluxe 3800-3900 között volt.
A repülős fasza, a Halo akad eléggé akad bár 20 körüli fps van kiírva. a csaj a kardal fasza, a lepke detto Halo -
Osiris
őstag
A lényeg, hogy az msi-s drivereket hanyagold és az nVidia drivereket is az SP2 után tedd fel. Az msi driverekkel telepített winxp-ben utólag én hiába próbáltam lecserélni a drivereket úgy nem ért semmit, ezért kell az új win install.
Kiváncsi vagyok nálad működni fog e? Majd írd meg a fejleményeket.
[Szerkesztve] -
Osiris
őstag
Nekem is hasonló gondjaim voltak
, de a sokadik xp reinstall után végülis megoldódtak :
(MSI K8N Neo2 platinum & MSI NX6800GT) !
1, Biosban minden nem használt eszközt kiapcsoltam
2, feltelepítettem a winxp-t (32bit-est használok)
3, feltettem rá az sp2-t
4, feltettem az nVidia hivatalos nForce3 Ultra drivercsomagját (az nvidia Soundstorm nem kell belőle)
5, feltettem a 66.93-as nVidia VGA drivert
...és azóta minden teljesen jól működik
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Olyan dolgokat felsoroltatok már itt. De komolyan.
Alapból mennie kellene. Ha minden drivered jó, akkor valami sz@r az alaplapon. Cseréltesd ki. -
dermedt
aktív tag
Akkor felteszek még egy bírka kérdést: Az ATi 3D beállításoknál teljesítményre vagy minőségre van állítva?
Ha túlságosan fel van húzva a minőség , akkor simán akadhatnak a játékok. -
Nyuf
senior tag
Nekem neo2 9600-as sapphire kártyával tökéletesen ment..coolink 400x-el ami gondolom nem sokban különbözik a te 350x-esedtöl..
Esetleg még a ramokkal is lehet gond, nyomjál neki ram testet is meg akkor már procinak primeot is hogy ki lehessen öket zárni
szerk : esetleg kicsit meg lehetne tisztitani a káryát meg az agp-t
[Szerkesztve] -
PNEUM
aktív tag
-
jmarekka
tag
Szerintem ha szar lenne alap akkor egyáltalán nem működne a megjelenítés nem pedig csak akkor amikor kicsit izzadnia kellene a gpu-nak
-
jmarekka
tag
Az nem lehet hogy feltelepül a system driverrel együtt és nem kell külön telepíteni a lapomon
-
dermedt
aktív tag
1;Pontosan melyik nforce drivert használod?
2;(ez most lehet egy picit hülye kérdésnek fog tűnni)Amikor összeraktad az új konfigot , akkor újratelepítetted a windowst?(mert nekem volt már olyan , hogy elindult akkor is ha új lapot tettem a gépbe) -
jmarekka
tag
Azért lett ez a topic címe ,mert szerettem volna ha ír valaki olyan akinek ilye lapja van és jól működik együtt a vga-val.Egyébként 4.1től felfelé az összes ati drivert kipróbáltam és az msi oldalán+ az nvidia oldalán található nforce3 -as drivereket egyesével és külön a gart drivert kombinálva a vga driverekkel.
-
_cirmos_
őstag
válasz
Jim Tonic #10 üzenetére
érdekes lenne, mivel a lap nforce3-as. de egy próbát megérne, nf3-as lapra w98 alatt nf4 drivert rakni
node hogy ON is legyek: próbálj meg egy másik vga-t a gépben, bár elég szoftveres hibának tűnik.
-friss nforce driver
-friss catalyst
-agp 8x
-fast write kikaccs
-vpu recover kikaccs
-agp aperture size-ot vedd kicsire (pl 64mb)
de a cím azért elég becsapós
[Szerkesztve] -
Mondd, ugye nem win98/me-t akarsz tenni Nforce4-re?
-
ftc
nagyúr
Én se értem mit akarsz.
DE hátha Fast write off és lehet megold minden gondot -
Vesszek meg, ha értem.
-
jmarekka
tag
A topikot azért nyitottam ,mert most váltottam erre a lapra pont az agp miatt, mert nem akartam új videókártyát venni.Már látom hiba volt ,mert egyszerűen nem találok olyan drivereket( gart, nforce3,ati) amikkel működne a dolog. A gyenge játékok is borzasztóan akadnak ,a bechmarkok 5-10 sec után lefagynak vpu recover hibaüzenettel.A monitor is újrakapcsol néha-néha persze vga hibaüzenet kíséretében.Ha valakinek ilyen lappal jól működő vga párosa van jelezze, mert eléggé el vagyok keseredve.Ja a bűnös, ha valójában ő a bűnös, mert az előző lapommal( ASUS A7n8x-e deluxe ) semmi probléma nem volt egy HIS EXCALIBUR 9600XT CLASSIC 500/600.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kuponkunyeráló
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest