- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zmaster
csendes tag
válasz
Beniii06 #9508 üzenetére
Köszi, sikerült a mikrotiket megtenni "fő" routernek. Én csináltam egyébként a setupot eddig is, jórészt quick setuppal, csak az alhálózatot stb. állítottam be, meg egy dns szervert.
Most viszont sikerült és úgy néz ki megy a gta is. Köszi mindenkinek!
A fő gondomat az okozta a router tekintetében, hogy a default gateway-t nem írtam át a mikrotikben ,most automatikusra tettem a 192.168.0.1 helyett. Legalábbis sejtem, hogy ez lehetett a bibi. -
zmaster
csendes tag
válasz
Beniii06 #9505 üzenetére
A upc modemben 2 mód van (ez még a régi Ubee modem fajta [link] , nem az új connect box), router vagy bridge. Ha bridge-re állítottam, akkor fél napig sehol nem volt net, mert még a upc modem alap 192.168.0.1 címe sem volt elérhető (más címet kap ilyenkor, nem emlékszem már mit), nemhogy a mikrotik IP-t kapjon
Sz_ptam vele mire visszaállítottam, inkább nem piszkálnám megint.
-
zmaster
csendes tag
Sziasztok.
Segítsetek már légyszíves kiengedni a képen látható portokat, nat-olni normálisan, mert egy hónapja nem megy a GTA online és már agyf_szt kapok. A upc modemben DMZ-nek van állítva a mikrotik ip címe, szóval elvileg ott nem lehet gond, illetve ha közvetlen a upc modembe megy a gépemből a kábel, akkor hibátlanul megy a rockstar client. Ha mikrotikből, akkor meg offline tölt be a rockstar client csak.
Valaki részletesen tudna képeket küldeni a beállításról?
Köszi. -
zmaster
csendes tag
Bridge módba raktam a UPC modemet, onnantól kezdve nem volt net, akkor sem, ha a mikrotiket kivettem a upc mögül és közvetlen a upc modemből ment a gép
Kabaré az egész már, mindegy agyalok rajta még kicsit. És köszi a tippeket.
-
zmaster
csendes tag
Fogalmam sincs már.. ha mikrotiken vagyok, kizárólag offline módot ad a kliens, ha
átdugom upc akkor jó minden. Nem kényelmes dugosgatni mindig. Windowst nem piszkáltam semmilyen beállítást. Factory reset-el lehet megnézem, csak a wifi minden eszközön stb... nagy macera. Eddig csak sz_pok a mikrotikkel, lehet asust kellett volna venni -
zmaster
csendes tag
Sziasztok!
Mikrotik hac^2 routerem van, minden frankó, minden megy, de a gta 5 online launchere nem tud csatlakozni, csak offline enged. Minden más játék, steam stb megy. Tűzfalat ki/be kapcsotam , mindent műveltem már vele. Ha átdugom simán a UPC routerbe, akkor megy.
Valaki tapasztaltabb, leírá, hogyan kell a GTA-t működésre bírni, hol és milyen portokat kell engedélyezni, stb? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Könyvajánló
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest