- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarek
csendes újonc
Kellene egy kis help VLan IPTV IGMP proxy Multicast bővös 4ese megszivatott...
Telekom IPTV HGW passtroughban.
hAP ac2 építi fel a kapcsolatot. És saját subnetet is kezeli 10.0.0.0/24...
ether1 dhcp kliens is van. 192.168.1.0./24
Igmp szépen megy.Viszont a mikrotik AP-k elég fosok roaming és egyéb dolgok szempontjából úgyhogy feldobtam rá az openWRT-t nagyon szépen működik a roaming és a sebesség is jobb lett.
A 3 db AP broadcast + DAWN tök jól működik a 802.11r.Ha viszont bekapcsoljuk a TV-t és a multicast szar el kezd ömleni a hálózatra akkor lehal wifi.... ( az eth0/1 is össze van fogva bridgebe a lan oldallal)
Vettem 2 801.Q képes switcht hogy a
hapAC2 eth3 portjára levő alsó szinten rákötött AP + IPTV box
valamint ugyanezt a kombót a felső szintre menő
eth4 portból induló kábel elég nehéz lenne duplázni így mondom bedobom vlanba és uccuneki...Na itt akadtam el, már nem tudom mennyi videót néztem meg, de annyira szarul állok hogy 1 db interfacere se tudom értelmesen kirakni forgalmat
a vlan_20_iptv 10.0.20.0/24 lenne ( mikiben a vlan_20_iptv fel van véve a interface menüpont és bridge menüpont alá is.
a tplinkben az 1es port az tagged 1,20
2-3-4 untag 1-re
5 untag 20-ra .De sehogy se sikerül az 20 vlan groupba belekerülni....
rOS 7.16Esetleg egy kis help ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged