- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vitezlejszlo #933 üzenetére
"Próbálgattam ezt a capman témát, és olyan érzésem van, mintha a capmanos hAPlite lassabb elnne, mintha nem capmanos modban hanem nativ AP-kent uzemel. Semmi trukk nincs a konfigban lokalis lanra tolja ki a forgalmat, csak a wifi kozpontositva van managgelve, de ha igy van az AP akkor kb 20Mbitet tudok belole kihozni, ha meg nativan megy akkor 28-at. Lattatok mar ilyen csodat?"
"Local Forwarding" vagy "CAPsMAN Forwarding" üzemben megy a CAP? Mert ugye k***a nem mindegy :-)
-
gerokrisz
tag
válasz
vitezlejszlo #881 üzenetére
Azt én is olvastam, mert próbáltam a fasttrack-et, de nem ment.
Utána olvastam hogy valamiért pppoe azt még nem tudja.
De köszi, így akkor a 1100ahx2 is kiesett. Pedig próbáltam mindenfélét állítano a pppoe-ra hogy vigye a fasttrack de sajnos semmi.
Mondjuk a CRS125 750MHz re húzva 260-280at is tudott. Az azért nem rossz szerintem -
bambano
titán
válasz
vitezlejszlo #849 üzenetére
a szabványt nézve természetesen *MIND A NÉGY* jó.
az más kérdés, hogy a linux kernel (és az erre épített routeros) sem eszi meg a nem folytonos netmaszkot, ezért az első hiába jó, nem tudod betolni a kernelbe.
-
Ablakos
őstag
válasz
vitezlejszlo #797 üzenetére
Nem. Értékek sem változnak, a vétel sem vert le a lábamról. Szerintem ennyit tud ez a rúd.
-
fricc_
tag
válasz
vitezlejszlo #732 üzenetére
Én nem próbáltam még a UPC-re, de ez elvileg egy sima WPA2-PSK-s jelszó nem?
Arra meg simán fel kéne tudni jelentkezni nem?Vagy abszolúte nem csináltál még a routerrel Wi-Fi-s kapcsolódást?
Olvastam valami olyasmit az ügyfélszolgálaton, lehet egy ilyen probléma is:
http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/661/session/L3RpbWUvMTQzODUxNDA0MS9zaWQvX1RodllVc20%3DTaláltam egy ilyet ebben nem úgy van ahogy én csináltam:
http://wiki.mikrotik.com/wiki/Connect_to_an_Available_Wireless_Network
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elhalasztották a Marathon megjelenését
- Metal topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest