Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
szabi_zoli82
üzenetére
ahogy a másik fórumban is irtam, az sstp-t ajánlom.
Az openvpn portot elég sok hálózatban tiltják, vagy egyszerüen csak proxy szerveren keresztül látsz ki a netre pár port kivételével. Az sstp már biztonságos. Egyszerü beállitani, itt a wiki
Ha elakadsz kérdezz bátran.
Irtam neked, hogy az openvpn is megy, azt is használom. Linux kliens egyszerü, win kliens mindenképpen telepiteni kell, ami rendszergazdai jogot kér, utána ha nem service-ként futtatod, akkor ráadásnak a gui-t is rendszergazdaként kell futtatni. (legalábbis ha kellenek route szabályok). Nem mindenhol megy, mert sok helyen tiltják a portját..
-
quby
őstag
válasz
szabi_zoli82
üzenetére
Szia!
Én ez alapján csináltam meg pár napja, tökéletesen működik. Certeket Linuxon generáltam. Winboxba kapcsold be a vpn-debugot a logban. Ott ha semmit nem látsz akkor a kliens rosszul inditja a kapcsolatot. Én korábban szivtam a klienssel mire rájöttem hogy egy karakter rossz a win-es configban és nem is ment ki egy csomag sem, csak várt pár másodpercet és leállt....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold