-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
vargalex #8259 üzenetére
Semmi nincs a logban. Reboot előtt mondjuk nem néztem.
Újraindítás után továbbra is hulladék, viszont jött egy gondolat, hogy visszaállítom az alap security profilra, ez ugye nyílttá tette, majd vissza a sajátomra. Ettől megtáltosodott, azóta is remekül megy, nyíltan rámentem, utána visszazártam és így jó.A v6 DIGI-nél nem megy. Ráakadtam közvetlen PPPoE-val, úgy megy, de a routerem nem kap címet
szerk:
Feléledt a v6 is. Viszont a router v6-os címén simán elérhető az SSH. Hogy tiltom le a router felé menő v6-os kapcsolatokat úgy, hogy a klienseken menjen a dolog? A DIGI ugye dinamikusan cserélgeti a prefixeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED CFW + Extra Joy-Con + Extra Dokkoló + Hordtáska + Metroid Dread
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkVision P27q-10 27 WQHD IPS monitor, hibátlan állapotban
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest