Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Netfone
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
DjTomboy
üzenetére
Szerintem rossz helyen állítottad be az MTU-t.
Nem a tűzfalnál kell, hanem az Interface List -> interface-n belül, ott neked pppoe-out1, katt kettőt rá és a general fül alatt állítsd be!
Ha máshol megvan a sebesség(sagemen+ PC-ről felépített pppoe kapcsolat esetén is), akkor biztos vagyok benne, hogy valami apró beállítási probléma lehet vagy éppen a mangle rule-od kavar be.General fülnél
Actual MTU 1480
A többi MTU,MRU,MRRU mező üres, de ha kell manuálisan állítsd be a Max MTU-t 1480-ra!A Dial Out fülön,
keepalive timeout:10
Alül
Allow: mschap2 pipa be, mschap1 pipa be, chap pipa be, pap pipa beNálam a pppoe status-a így néz ki:
[kép]
Nem nevet az Active AC Name: adsl-n, automatikusan ezt töltötte ki a központ vagy a sagem!
Nekem így simán jön a ~800/950 sebesség ezekkel a beállításokkal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold