- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpilu__25
tag
válasz
lordjancso #7286 üzenetére
Szia, a Wifijével nem vagyok kibékülve. Jelerősséggel nekem nincsen gondom 5-7 méterről 300-300Mbittel megy a valós le-fel töltés a nyereség 55dBi. Viszont a konnektált sebesség a klienssel és a valós átvitel között nagy a difi ( egy picit kevés ).975Mbit versus 300Mbit nálam, másoknál picit több.
Ha kicsit visszaolvasol írtunk egy két tapasztalatot ezekről.Én írtam a supportnak, hogy ezzel mit lehet tenni vagy, hogy javítják egy a következő fw verziók valamelyikében. Majd megosztom mit írtak. De van benne potenciál szerintem nem is kevés ebben a hw-ban.
Remélem finomítják ezeket még.Minden más téren imádom.
-
válasz
lordjancso #7286 üzenetére
Szia!
Nekem is volt 2011-esem ez előtt, most 4011 van. Picit többet vártam én is. De sokkal erősebb a router és pl a gigabitet fasttrack nélkül tudja! 2.4Ghz nincs baj, hozza amit kell és erősebb a jele mint a 2011. Sőt még az 5GHz-nél is. Viszont lakáson belül hozza amit kell mind két wifi. Nekem van vele egy másik gondom is, azt most a külföldi supportttal egyeztetk, hogy hiba, vagy csak beállítás.Összességébe:
Ha nem sajnálod rá a pénzt, én 2 év garral vettem egy online áruházból, akkor nyugodt szívvel vedd meg.
Ez az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Lenovo ThinkPad X390, 13,3" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1
- Lenovo ThinkPad X390, 13,3" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1
- Lenovo ThinkPad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garan
- Lenovo ThinkPad L380, 13,3" FHD IPS, I7-8550 CPU, 8GB DDR4, 512GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest