Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grabber
üzenetére
ezt a marhaságot nem kellene még véletlenül se elkövetni, hogy unifi ap mikrotik routerrel. mindkettőnek megvan a saját központosított wifi management felülete, amik nem passzolnak. vagy mikrotik ap-t veszel és akkor legyen mikrotik routered, amin fut a capsman, vagy ubi ap-t veszel, és akkor legyen ubi cloud controllered, ami nem mikrotik router.
ez az objektív része a kérdésnek. a szubjektív meg az, hogy én ubnt legközelebb akkor veszek, ha korbáccsal vernek azok után, hogy pár dolgot már vettem tőlük, és egy se működött úgy, ahogy elvártam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Androidos tablet topic
- Egérpad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Huawei E5785Lh-22c hordozható Wi-fi Router, 4G/LTE
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold