- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
RouterOS mikori, friss verzió? (jelenleg 6.43.7-nél tartunk) Flash nem sérült? (/system/resources/bad blocks) Nálam egy 951-es csinált ilyen újraindulásokat, mert lett 1% bad block rajta. Netinstallal megfrissítettem, és jó lett (persze a bad block megmaradt - de attól még teljesen jó)
Persze az is lehet, hogy kondicsere az alaplapon....
-
Én egy tápcserével kezdeném, egy tökös 12-24V-s táppal meghajtva, ha a konfig nem változott vagy frissítés nem történt. Ha utána is csinálja, meg kellene nézni nagyobb terhelés (nagyobb Linux distro torrentezése
) mellett mekkora a CPU használat és egyes szabályokon finomítani vagy kikapcsolni, hogy ne terhelődjön le annyira. Bár lehet, hogy megérett a kondicserére, ha vannak a belső táp részen púpos elektrolit kondik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest