Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovyhun
tag
Köszönöm.
(az előzőleg bemásolt táblában volt egy elírás, azt javítottam: 1.0.0.2 -> 1.1.1.2)
Nem nagyon volt időm ma rá, nem is vagyok otthon, így nem tudom teljesen lepróbálni.
A két router tudja pingelni egymást, a mobilnetesről el is érem a másikat, viszont fordítva nem ment.
De ennek már örülök, hogy alakul valami
Köszönöm mindenkinek az eddigieket, innen talán már boldogulok."Ja és a konfigurációt így szokták megadni: /IP route export"
Ez nekem nem működik, csak ezt adja vissza (nagy IP-vel meg hiba):admin@MikroTik-Home] > /ip route export
# sep/03/2018 17:13:33 by RouterOS 6.42.7
# software id = 6ZNW-J7ZR
#
# model = RouterBOARD 941-2nD
# serial number = 6DE0674F83514
[admin@MikroTik-Home] >
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Canon EOS DSLR topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest