Hirdetés
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
Örülök, hogy sikerült beállítani! (rég jártam erre, csak most olvastam).
Nem tudom, sok hálózat esetén hogy működik, nekem egy vidéki Connext box Wifree-re csatlakozott (a közelben a többit nem is látta a miki, így szerencsém volt Wifree terheltség ügyében).Weboldalra volt implementálva Wifree login tesztre használtam, jó dolog volt, még kellett.
Engem az zavar, hogy CapsMan-ba akartam betenni egy routert (RB941) hogy egy routerből intézhessem a Wifree-t, de nem sikerült, rákérdezve a Tik Support-ra, tőlük meg megkaptam, hogy ez van.

those settings on the wireless interface are for the Wireless client mode and not for the AP mode. That is why you don't see those settings in the CAPsMAN.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Örülök, hogy sikerült beállítani! (rég jártam erre, csak most olvastam).
ekkold