Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz
gerokrisz
üzenetére
[link]
hát ahogy nézem ezzel a broadcom kártyával a 40mhz nem lesz meg, max 75mbit, viszont ezt könnyen orvosolni tudod egy ilyen inteles kártyával: http://www.intel.com/content/www/us/en/wireless-products/centrino-wireless-n-2230.html, cca 3000 pénz ami egyáltalán nem sok és nagyon jó a vételi minősége + bt is egyben
ami viszont a mikrotiket illeti ez is 2 antennás, azaz 300 mbit-ig ki tudod hajtani 40mhz-en, ez a router több év után is garantáltan egy megbízható eszköz marad, én amióta mikrotik-ra váltottam nagyon megszerettem és azt mondom soha többet nem veszek dlink/tplink stbstb consumer szarokat
a cisco cuccokról pedig: a mikrotik ugyanazt a minőséget/megbízhatóságot kínálja töredéke akkora áron, nem véletlenül egyre népszerűbbek (nemcsak otthoni hálózatoknál)
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenbook 15 UM3504DA 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7735U 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold