- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Olvasgatom ezt az EOIP dolgot, de van egy-két dolog, amit még nem értek.
Mindkét Mikrotik egy másik router/tűzfal mögött van. Azokon mit kellene engedélyezni még pluszban?
Valamint mindkét internet dinamikus IP-vel rendelkezik, dyndns címmel ugyanúgy menni fog a dolog? Neten mindenhol IP-kel látom a példákat.Köszi!
-
bacus
őstag
egyébként egy külső eszközre én is vágyom már évek óta, amit rádugva a gépre (vga, hdmi, dvi, display port és egy USB) a seggébe egy net kábel és dhcp konfigon kap ip cimet és elérem a gépet, mintha ott dugnám rá a monitort és bill.egérkémet.
Egyszer találtam is a neten (persze most nem is találom) egy ilyen kütyüt, de az ára az 250e felett volt nettóban posta ktg nélkül, igy lemondtam róla. Azt hiszem csak vgat tudott. Ha ez kijött volna nekem 30e ből, már lenne
Nekem ugyanis nagy probléma, hogy ha mégis ki kell menjek, mert valahol a gép megdöglött akkor ott újabb probléma, hogy a gépet alig v. nem lehet elővenni és kitenni az asztalra...
Ezek kis cégek, ahol a szerverek a szekrény tetején, vagy valamelyik sarokban vannak.Az meg tényleg az álom kategória lenne, ha minden cégemmel vetethetnék egyet és még ritkábban kellene kimenni a helyszinre.
nem KVM.re gondolok, hanem, hogy a laptopomon tudjam kezelni azt a gépet ami elromlott, stb
hopp, vmi ilyesmire, és ahogy látom zuhan az ára
-
sanzi89
addikt
Akkor lehet szerzek valahonnan még egy Mikrotik-et és azzal próbálkozom.
Igen, vannak lehetőségek, csak ezekkel az a baj, hogy nem univerzálisak.
Például egy olyat el tudnék képzelni, hogy egy pici mütyür IP címmel, erre a user rádugja a DSUB, háló, USB kombót, és a mütyürrel már vezérlem is a gépet, mindegy, hogy az milyen. Sajna ilyet nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest