- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
lionhearted #24079 üzenetére
Úgy is megy, hogy nem közvetlenül a Mikrotik routerre csatlakoznak, hanem másik, mondjuk nem menedzselhető switch közbeiktatásával? Vagy ugye menedzselhető switch esetén vlan meg minden nélkül.
Mert ugye én írtam most, csak kicsit késve, hogy az elején nagyon nem ment sehogy sem, csak azzal a megoldással amit írtam, hogy el kellett vinni a VLAN-t is odáig, lehet most már megy, de az biztos a mostani eszközöket már nem állítom át, esetleg később eszerint csinálom majdSzerk.: Most néztem amit linkeltél, ott is úgy van csinálva ahogy végül én oldottam meg, ott is az AP bejövő portán van bridge vlan filteringgel, szóval a hagyományos megoldással mint ahogy régen elérhető volt CAPsMAN-el, úgy nem működik, erről volt szó, akkor ezek szerint csak úgy működik még mindig, ahogy leírtam, de legalább már van rá hivatalosan is segítség az oldalukon, akkor még nem volt mikor én csináltam itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- HUAWEI WATCH Ultimate
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest