Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
tag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Udv a klubban
nekem is nemreg volt egy kirohanasom, mert 20+ vagy nem is tudom mar hany ev cisco tapasztalattal a hatam mogott a mikrotik egy ocskavas. En is azt hittem, hogy a tobbi szerencsetlen szappantartohoz kepest vegre egy doboz aminek kozepkategorias ara van es cserebe a feature-ok benne vannak. Hat, benne, de olyan lutri az egesz. Nemreg az LTE-vel szenvedtem, vegul rendszeres reboot lett a dologbol, ami azert eleg szanalmas, ha ugy nezem. Most ket napja eppen egy ipsec kapcsolat szakadozik nekem is. Egy olyan ipsec kapcsolat ami kb evek ota stabilan megy, nem kellett hozza nyulni, most hirtelen ket napja kezzel ki kell torolnom az active peer-eket es hagyni ujra felepulni.Visszaternek a ciscora, csak az a baj, hogy a savszelesseg amit ki kell szolgalni csak akkora cisco cuccal megy, ami befuti a szobat, az meg nem tesz jot a villanyszamlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- OTP Bank topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- 2 hetes iPhone 17 Pro 256 Gb , midnight blue
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Minőségi Seasonic 850W- os gold minősítésű tápegység!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
nekem is nemreg volt egy kirohanasom, mert 20+ vagy nem is tudom mar hany ev cisco tapasztalattal a hatam mogott a mikrotik egy ocskavas. En is azt hittem, hogy a tobbi szerencsetlen szappantartohoz kepest vegre egy doboz aminek kozepkategorias ara van es cserebe a feature-ok benne vannak. Hat, benne, de olyan lutri az egesz. Nemreg az LTE-vel szenvedtem, vegul rendszeres reboot lett a dologbol, ami azert eleg szanalmas, ha ugy nezem. Most ket napja eppen egy ipsec kapcsolat szakadozik nekem is. Egy olyan ipsec kapcsolat ami kb evek ota stabilan megy, nem kellett hozza nyulni, most hirtelen ket napja kezzel ki kell torolnom az active peer-eket es hagyni ujra felepulni.
ekkold