- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
ekkold
üzenetére
Na, most ránéztem. igaz, most épp beta van fennt, és nekem egy elfekvő USB3 HDD van rajt... Viszont most oké a lejátszás plex-en is, nem megy le standby-ba a HDD. Gondolom ez pendrájvon, meg SSD-n nem is játszik. Egy jó 8 éves LG tv-n is megjelenik az RB. Viszont gépen is, meg PC-n is két példányban jelenik meg az eszköz. Egy mikrotik home media server, meg egy MikrotikRB3011 USB1 media néven. Ez utóbbin vannak a dolgok, illetve itt jelennek meg a filmek.
-
kammler
senior tag
válasz
ekkold
üzenetére
Próbáltam. Meddig nézted, amit lejátszott? Ugyanis nekem az agyalágyult nem emléksze hány perc után leállt. Kifagyott a film. Gondolom valami időtullépésnek gondolta a mikrotik, a VNC meg ugye előreolvasott, így lehetett üresjárat. Ez mondjuk akkor volt, mikor megjelent ez a funkció. A TV-n úgy rémlik nem jelent meg. Szerintem amúgy sohasem lesz jó ez igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- További aktív témák...
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest