-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
letix
senior tag
válasz
bambano #1860 üzenetére
Ebbe még nem kötöttél bele.:
...a panel őskövület alumínium kábeleinek vékonyodása miatt sem életbiztosítás otthon hagyni áram alatt az eszközöket.
SimLockS
Igen, valószínűleg igazad van, lehet hogy az ilyen jellegű környezettudatosság csak hamis illúzió. Nem vagyok villanyos mérnök és az IT cuccok fejlett energiafelhasználásáról sem szoktam túl sokat olvasgatni mostanság. Ebben meggyőzhető vagyok.Viszont ha évente is kéne (??) új routert vennem , még az is jobban megérné _nekem_ mint hogy növeljem egy esetleges lakástűz kockázatát az alu kábelek miatt. Ebben viszont nem vagyok meggyőzhető.
udv
letix
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest