- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
E.Kaufmann #17488 üzenetére
Már működött ez így nekem. De most nem is az lenne a lényeg,hogy fail overt elérjem, hanem hogy a világ felé 3 WAN IP cím helyett csak 1 IP címmel lássanak.
PL kintről befelé jönne egy VPN akkor elég egy IP nem kell 3x felvenni. Emellett a sebesség is nőhetne.Bondignál meg ha egy vonal úgy sem élne akkor, úgy sem küldene rajta adatot. Fail over is meglenne. Jó pár szolgáltatás jön be és nehéz a 3 interneten elosztani és macerás is. Ezért lenne jó a Bonding.Én is ezt csináltam. Csak a GW az állandóan változik dinamikus címnél. Vagy FIX ip kell és akkor fix a GW vagy script kellene ami állandóan ellenőrzni a GW és a route táblábal átírja a DNS route-khoz tartozó GW címeket. De nekem az nem működött,ha jól emlékszem ezt próbáltam:
:local newgw [ip dhcp-client get [find interface="ether1"] gateway];
:local routegw [/ip route get [find comment="isp1"] gateway ];
:if ($newgw != $routegw) do={
/ip route set [find comment="isp1"] gateway=$newgw;
}FIX ip-vel nincs gond,de dinamikusra még nem oldottam meg. Gondolom neked is a 3. wan dinamikus lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest