- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Zwodkassy #15773 üzenetére
Az lehet, de nekem gyakorlati tapasztalat alapján jött ez. Azokat a portokat , amelyeket szeretnek hackelni, felvettem tűzfal szabályba, ami küldi feketelistása a forráscímet. Ez eddig elég hatékony megoldásnak bizonyult. Természetesen port szkennelésre is van felvéve szabály, de ennek nagyon ritkán van dolga. Az 1024 alatti portoknak általában adott funkciója van, ezért ezek esetleg "kívánatosabbak" egy hacker számára.
Gondolj bele, mondjuk nyitva van a 38417-es portom - na és mire mész vele? Ha én tudom , hogy FTP van mögötte, vagy éppen webszerver, akkor tudom használni, de más csak próbálgatni tudja, hogy mi lehet az... viszont 3 próbálkozás után megy feketelistára az IP ...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Hétvégi akció! 170.000ft!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest