- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Netfone
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ugye wAP LTE-t használok, és nagyjából elégedett is vagyok vele (a jelenlegi elkanászodása mellett). Én is a Balaton mellett használom 24/365-ben, és bevált.
Telepített helyre viszont nem ezt ajánlanám, mivel ennek ugye 2 dBi-s, gyakorlatilag körkörös antennái vannak, ami egy fix eszköznél azért nem annyira fontos -- amúgy ez eleve egy mobil üzemre kitalált eszköz.
Az SXT és különösen az LHG viszont már szépen irányított, cserébe nagyobb nyereségű antennákkal szerelt eszköz, ami stabil elhelyezésnél már komoly előny.
Az LTE-modul meg persze azonos bennük.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Xbox Series X|S
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest