Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iPhone topik
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
De legalább ismét kiderült, hogy nem az eszköz a hibás
. Ha kicsit is jobban megnézted volna mit írtam, akkor az "arra akar menni a forgalom" kérdést kielemezve azonnal észreveszed ezt a statikus bejegyzést. Az tény, hogy ebből többet tanultál
Már csak az nem jön össze, hogy amikor a gépet közvetlenül rádugtad, akkor miért nem ment, ott nem volt statikus bejegyzés.
-
Köszi a felajánlást! Ha még megvan a tudás, meg az idő egy Logout bejegyzést biztos megérne a dolog.
Viszont nekem még nem annyira aktuális, sajnos egy "buta" router van mögötte, amit most inkább átpattintottam "bridge" módba. Jobban szeretem látni, hogy mi történik. Persze tervezem majd bővíteni a hálózatot MT eszközökkel.
Nem tudom viszont, hogy neked ez a fő internet elérésed-e, mint nekem, és van-e valami ötleted arra, hogy egy ilyen dinamikus sebességű internetelérést miképp tartasz kordában. Amit eddig láttam queuekat, mind fix max sebességre dolgoztak.
Viszont roppant zavaró, amikor egy lowlatency igényes szolgáltatást leöl egy sima YT videó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Hp 650 G5 i5-8265 15,6" FHD 1 év garancia, Magyar, számlával
- ÚJ! BONTATLAN! 2018-as Inteles i5-ös Mac Mini(6 magos) 8GB 256GB eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ha kicsit is jobban megnézted volna mit írtam, akkor az "arra akar menni a forgalom" kérdést kielemezve azonnal észreveszed ezt a statikus bejegyzést. Az tény, hogy ebből többet tanultál
ekkold