- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
OpenVPN kapcsolatot csináltam itthon, viszton a csatlakozásnál ezt írja a ki a vpn kliens, ha távolról csatlakoznék rá:
TCP: connect to [AF_INET]100.66.135.110:1194 failed: Unknown error
Viszont ha itthonról próbálok rácsatlakozni akkor egyből megy a rendszer.
Mi lehet a gond?
-
iceQ!
addikt
Sziasztok!
PPPoE jelszót a routeremből visszalehet valahogy nyerni?
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Össze van kötve két router. Egyik egy hAP Lite másik egy RB750G. hAP literól kapom a netet és ebbe van bedugba a 750-es.750re van minden kötve (tv, noti, ps4...stb) Na már most szépen működött idáig aztán egyszer csak úgy döntött hogy nem szolgáltatja tovább a netet.
Így van beállítva, s ezzel ment idáig
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Mikrotik Board 750G routert szertnék hard resetelni, viszont leírás alapján sem illetve videók alapján sem sikerült. Van mikrotik eszközöm, azokon megy a hard reset itt nem.
Van valami pontos másodperc, hogy mikor engedjem el a gombot?
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Mikrotik router reset gombja letört....Valami más módja van e a hard resetnek? Belépni nem tudok a routerba.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok!
BandwithLimiting lesz a téma.
1. kérdésem: Hogyan?
2. napja szívok vele és nem jött össze. Firewall-ban is állítottam, Queue-t is állítottam, nem jött össze.
192.168.88.20-tól indulna a limit és tartana .100-ig.
Simple Queues-be mi fog kerülni, illetve a Queues Tree-be? Rengeteget olvastam most, de nem segített egyik sem. 2 nap után úgy gondoltam, hogy írok. Itt hátha lesz aki tud segíteni.Köszönöm
-
iceQ!
addikt
Srácok!
Van 2 db router. Van a fő és van a Mikrotik ami bridgelve van. Na már most adtam neki fix ip-t (mindkét helyen) és van mikor elérem van mikor nem. Ez miért lehet?
-
iceQ!
addikt
Elég jó kis routert adtak a MUM-en. Életem első mikrotikes hálózati eszköze. Ezzel kell elkezdeni a tanulást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- E-roller topik
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minecraft
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest