- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. hAP Lite-om van, amivel az utóbbi időben olyan tünet van, hogy a Xiaomi Redmi 2-n nagyon lassú a net. Ezzel szemben az iPhone 5S-en és iPad Mini 2-n semmiféle sebességprobléma nem jelentkezik.
Biztosan a hálózattal van valami, mert más wi-fi környezetben a Xiaomi is hasít.
Hol kezdjem a kutakodást, vagy mi okozhat ilyet? -
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenen, hogy átraktam a TV csatlakozását a korábbi (AP-ként üzemelő) SOHO routerről a hAP Lite-ra, és azt tapasztalom, hogy bekapcsolás után a TV-n nincs hálózat, IP címet se kap. Csak az segít, ha a kihúzom-bedugom a csatlakozót a hAP hátuljából.
Mi lehet a gond?Köszönöm!
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
NO-IP szkript ügyben szeretnék segítséget kérni.
Többet is próbáltam azok közül amiket a neten találtam, se egyik sem működött, újracsatlakozás után nem frissült az IP cím.
Tudna valaki adni egy működő szkriptet/linket ami megy 6.38.1-en?Köszönöm!
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Végigolvastam a vonatkozó hozzászólásokat és a Mikrotik oldalát is Hairpin ügyben, de sehogy nem sikerül működésre bírnom.
A port forward frankón megy, kívülről elérem a tartalmakat, belső hálóból ddns címre semmi, csak ha a helyi címen próbálom.192.168.0.1 a hAP, 192.168.0.2 9091 és 1982 portján a 2 szolgáltatás.
Előre is köszönöm ha valaki segít!
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Cégünknél jelenleg több Mikrotik eszköz is üzemel, külsős üzemeltetésben. Tanulni szeretnék, ezért arra gondoltam vennék egy hAP Lite-ot otthonra kísérletezni, tanulni (tervben van az MTCNA is, még mielőtt...).
Kérdésem az lenne, hogy jó e ez a típus kezdésnek, vagy van bármi oka ami miatt esetleg komolyabb típus javasolt?Az otthoni SOHO router kiváltására biztosan kevés (DIGI 100/50) - első körben nem is ez a cél -, de talán nem tévedek ha azt gondolom, hogy ha felfelé akarok majd váltani, akkor a hAP Lite-ot közel árában el tudom adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest