- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
SimLockS #983 üzenetére
Az egyes CAP-k a CAPsMAN virtuális interfészei. Kérdés, erre/ezekre lehet-e QUEUE szabályokat illeszteni? Ezek szerint nem (én még nem próbáltam). Viszont BRIDGE interfészre biztosan lehet. Mivel a CAPsMAN-ben meg kell adnod a CAP-khez egy konfigurációt, amibel szerepelni kell egy BRIDGE interfésznek, így ezekre a BRIDGE-kre is megírhatod a QUEUE szabályaidat. Azaz minden CAP-hez, definiálsz egy BRIDGE-t (elegendő egy konfiguráció, csak a CAP-n átírod/átállítod a BRIDGE-t). Kicsit nyakatekertnek tűnhet,de szerintem nem vészes :-)
-
bacus
őstag
válasz
SimLockS #981 üzenetére
A local forwarding be van kapcsolva? Ha igen, akkor az lehet baj sztem, mert mintha akkor a klienseken kellene beállitani. Most nincs időm letesztelni.
Local Forwarding Mode
In this mode wireless interface on CAP behaves as a normal interface and takes part in normal data forwarding. Wireless interface will accept/pass data to networking stack on CAP. CAPsMAN will not participate in data forwarding and will not process any of data frames, it will only control interface configuration and client association process.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ashes of Creation (MMO)
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest