- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
kicsit teszteltem.
tr underworld:
próbáltam azt, hogy kinézek egy tiszta terepet és körbe-körbe irányítva futtatom a karaktert, ez vízszintesen fix pontban megy 360fokban, a képet nézem, a kép simán fut, DE amikor elkezdem az egérrel függőlegesen mozgatni fel-le a képet akkor beugrik hirtelen a kép, majd alaphelyzetbe vissza csak vízszintes körbe-körbe, simán fut, aztán ismét fél-le nézet, megint ugrik egyet ahányszor fel-le mozgatom a képet.
ez egyhelyben állva nem jelentkezik csak mozgásban.
tr anniversary:
szintén ha nincs mozgatva a kép semerre csak egy fix ponton fut körbe-körbe, akkor simán megy, ha itt is a nézetet irányítom fel-le és körbe körbe, akkor itt apró folyamatos mikro szaggatások jelentkeznek, ismét alaphelyzet nem néz sehova a karakter csak fix pontos megy előre, körbe körbe, akkor nem jelentkezik semmi.
tr legend:
itt semmi sem jelentkezik bárhogy és bármerre forgatom a nézetet és közben 360fokban körbe-körbe, itt tiszta minden mozdulat.tehát tr legend mint a vaj, dirt 1,2 mint a vaj, grid mint a vaj.
kis video a tr underworld-ben ahogy mozgatom a nézetet függőlegesen beszaggat, nagyon rossz a minősége a videonak, de látni az ugrást benne.[link](tr legend-2006, tr anniversary-2007, tr underworld-2008, dirt-2007, dirt-2009, grid-2008)
-
Ice&Lime
veterán
-
Ice&Lime
veterán
azt meg tudja mondani valaki, hogy miért van az gtx 650 ti-nél, hogy dirt 1, 2, grid, szépen fut viszont a nfs shift beszaggat?
(nvidia-függőleges szinkronizálás be, felbontás 1280x960, fps min. 72 szóval az nem gond) már össze vissza állítgattam, vsync be-ki, 60Hz-75Hz, minimum grafikán is ugyan úgy csinálja, driver:306.97, de kipróbáltam a legújabbal is, újra tettem az oprendszert -a régin és a mostanin is ugyan az, processzort max.60%-ra hajtja meg -core i3-3220.(asus p8b75-v alaplap, corsair vengeance lp 1600 8GB, 450W chieftec 80p, ssd)
tomb raider anniversarynál is akadozik a kép, pedig az kapott min. 200fps-t, szóval nem értem, mi a baj, kell még valami driver?vagy mi kell ide? fraps nem fut most, mostani oprendszerre fel sem tettem, ugyhogy az nem dolgozik,nem ment.
ha dirt 1,2 és grid maxon, ultrán szépen fut, akkor a shift miért akad és még a régi nem gépigényes tr anniversary is? tudja valaki erre a nagy kérdésre a választ?vagy tud valaki egy fórumot ahol vannak olyanok akik nagyon értik a dolgukat ilyen témában?
nfs shift alatti mérés:
itt minden ok. de akkor mi a bánatért szaggat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest