- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShERiFF91
tag
válasz
mikrosuttii #5 üzenetére
Sziasztok!
Nekem hasonló problémám van, nagyon halk a mikrofonom. 64 bites Windows 7-et használok, integrált hangkártyát (alaplap: ASRock 870 Extreme3 rev2.0), a mikrofon pedig egy headseten van: Thermaltake TTeSports Shock. Teamspeak-en és windowsos hangrögzítővel is próbálkoztam már, mindegyiken nagyon halkan hallatszom ezen a mikrofonon keresztül. Vezérlőpulton belül a mikrofon hangerejét 100%-ra raktam, a boost-ot viszont nullán hagytam, mert egyébként nagyon gerjed, amellett, hogy még ekkor is rettentően halk. Hangkártya szoftverében is 100%-on van a mikrofon. Újabb hangkártya drivert nem találtam (ASRock honlapjáról töltöttem le: 3/25/2011).
A headsethez nincs driver, legalábbis én nem találtam.Teljesen tanácstalan vagyok....
Van valakinek esetleg valami ötlete?Köszönettel,
Luki
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Bundle topik
- Háztartási gépek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest