- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
dz1989
senior tag
válasz
Mobilking #16 üzenetére
Nekem ráadásul bajosabb lenne a csere. Azért is probléma mert Nekem Note 9-em van. Ha cserélnék minimum ugyan azt tudja az új is. Ha most nem F1.5 hanem csak F1.8 az még a kisebbik gond mert 2x akkora a Szenzor méret így adott ISO-n kevésbé zajosodig.
Ha nem itt számomra a nagyobb baj a bővíthető memória hiánya és a 3,5mm Jack.
Előbbi azért is mert ha bekövetkezik a legrosszabba akkor csak kiveszem a memóriakártyát és rajta vannak a fontos dolgaim. Utóbbi pedig azért is fontos mert zene hallgatáshoz és nem csak vezetékes fülesről van szó hanem otthon minden erősitőm Jack-as. És mi a fenének koptatni a USB-C-t fölöslegesen? -
-Maci-
addikt
Még S21 Ultrán vagyok. Kíváncsian várom a bemutatót és az első véleményeket. Morfondírozok a váltáson.
-
dz1989
senior tag
Szerintem így ebbe a formában egy baromi nagy lehúzás!
Ugyan úgy néz ki mint az S22 család
Szinte ugyan azt tudja csak erősebb a vas és nagyobb a kamera felbontás.
Szerintem szánalmas.Legalább bővíthető memória lenne, 1/2" szenzor méretű Tele fotó kamera.
A Főkamere csak F1.8?! Itt nem csak a felbontás növelést hanem a jobb fény érték is alap lenne! Pl. F1.4A színek szerintem elmennek.
Ezek igazából egy gyenge "i" változatok.
Kb mint a Nokia 7250 és 7250iEzek inkább Galaxy S22i S22+i S22 ultra i
-
mrThomi
addikt
Ájj ezek a kijelző idők
Nem bírnám, de nem vagyunk egyformák, mindenkinek más használati szokásaik vannak.
-
-
törölt tag
Az érdekel talán a leginkább, hogy a Snapdragon ezen segít-e.
Kirándulásokon az exynosos S10-em csak erőlködik mint béka a kocsonyában, aztán már kora estére egy gyakorlatilag döglött telefon az eredmény, ha elfelejtem repülő módba tenni, vagy legalább kikapcsolni a mobilnetet. De városban se épp acélos az üzemidő. -
Ricardo
titán
De azt a pár szótagot ( a gyenge térerő miatti szaggatásnak köszönhetően) amik elérnek hozzád jobb minőségben fogod hallani ha kihangosítva telefonálsz.
Mondjuk ezt a kihangosítva telefonálást soha nem értettem. Tartja a szája előtt a fektetett telefont és üvöltözik bele. A válasz a kihangosításnak köszönjetően tisztán érthető mindenki számára tíz méteres sugarú köben.
Roppant diszkrét. -
kbyte1024
veterán
Jó lesz a hang de a térerő rovására
-
LosBlancosRM
őstag
Nagyon gyengék lesznek a színek.
-
Elit3Zotya
addikt
Vagy is akkor most, vissza kapjuk az s21 ultra hangzását.?
-
Teljesen felesleges egy centet is költeni a hivatalos bemutatóra.
Amúgy meg nagyon jól néz ki zöld verzió még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest