- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dz1989
senior tag
válasz
Mobilking #16 üzenetére
Nekem ráadásul bajosabb lenne a csere. Azért is probléma mert Nekem Note 9-em van. Ha cserélnék minimum ugyan azt tudja az új is. Ha most nem F1.5 hanem csak F1.8 az még a kisebbik gond mert 2x akkora a Szenzor méret így adott ISO-n kevésbé zajosodig.
Ha nem itt számomra a nagyobb baj a bővíthető memória hiánya és a 3,5mm Jack.
Előbbi azért is mert ha bekövetkezik a legrosszabba akkor csak kiveszem a memóriakártyát és rajta vannak a fontos dolgaim. Utóbbi pedig azért is fontos mert zene hallgatáshoz és nem csak vezetékes fülesről van szó hanem otthon minden erősitőm Jack-as. És mi a fenének koptatni a USB-C-t fölöslegesen? -
-Maci-
addikt
Még S21 Ultrán vagyok. Kíváncsian várom a bemutatót és az első véleményeket. Morfondírozok a váltáson.
-
dz1989
senior tag
Szerintem így ebbe a formában egy baromi nagy lehúzás!
Ugyan úgy néz ki mint az S22 család
Szinte ugyan azt tudja csak erősebb a vas és nagyobb a kamera felbontás.
Szerintem szánalmas.Legalább bővíthető memória lenne, 1/2" szenzor méretű Tele fotó kamera.
A Főkamere csak F1.8?! Itt nem csak a felbontás növelést hanem a jobb fény érték is alap lenne! Pl. F1.4A színek szerintem elmennek.
Ezek igazából egy gyenge "i" változatok.
Kb mint a Nokia 7250 és 7250iEzek inkább Galaxy S22i S22+i S22 ultra i
-
mrThomi
addikt
Ájj ezek a kijelző idők
Nem bírnám, de nem vagyunk egyformák, mindenkinek más használati szokásaik vannak.
-
-
törölt tag
Az érdekel talán a leginkább, hogy a Snapdragon ezen segít-e.
Kirándulásokon az exynosos S10-em csak erőlködik mint béka a kocsonyában, aztán már kora estére egy gyakorlatilag döglött telefon az eredmény, ha elfelejtem repülő módba tenni, vagy legalább kikapcsolni a mobilnetet. De városban se épp acélos az üzemidő. -
Ricardo
titán
De azt a pár szótagot ( a gyenge térerő miatti szaggatásnak köszönhetően) amik elérnek hozzád jobb minőségben fogod hallani ha kihangosítva telefonálsz.
Mondjuk ezt a kihangosítva telefonálást soha nem értettem. Tartja a szája előtt a fektetett telefont és üvöltözik bele. A válasz a kihangosításnak köszönjetően tisztán érthető mindenki számára tíz méteres sugarú köben.
Roppant diszkrét. -
kbyte1024
veterán
Jó lesz a hang de a térerő rovására
-
LosBlancosRM
őstag
Nagyon gyengék lesznek a színek.
-
Vagy is akkor most, vissza kapjuk az s21 ultra hangzását.?
-
Teljesen felesleges egy centet is költeni a hivatalos bemutatóra.
Amúgy meg nagyon jól néz ki zöld verzió még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest