Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheKresh
csendes tag
Üdvözletem!
Remélem jó helyen járok ez ügyben és maradhat:
Bevezetésként annyit, hogy Hardveraprón vettem egy TritonAudio FetHeadet, de mire ideért FetHead Phantom lett belőle...
Megpróbálom felvenni újra a kontaktot az eladóval, de eléggé valószínű hogy már nem fogok tőle választ kapni és átlettem verve.Nekem sajnos csak dinamikus mikrofonom van és tudtommal a FH Phantom átengedi a fantom tápot, ezért nem szerencsés dinamikussal használni.
Van itt olyan aki Adony - Érd vonalon vagy a közelben rendelkezik XLR -es kondenzátoros mikrofonnal és kitudnám próbálni nála, hogy egyáltalán működik vagy sem ? (ha igen, akkor privátban keressen meg) Ha esetleg meg is venné valaki vagy van cserébe dinamikushoz való preamp/előerősítő, azt is szívesen meghallgatom.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy ruhás topik
- Stargate
- Posta, csomagküldés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kompakt vízhűtés
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 emelt kapacitású 3500mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megpróbálom felvenni újra a kontaktot az eladóval, de eléggé valószínű hogy már nem fogok tőle választ kapni és átlettem verve.