- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Ezekről a kínai ebayes 5 ezer forint körüli fantom tápokról van valami info, vélemény? Feltételezem, hogy passzol a noname kínai kondenzátor mikrofonokhoz.
-
z123456z
őstag
Szisztok. Piszkosul nem értek a témához, ezért vagyok itt, egy segítség kéne. Gyerek kinézett magának egy bm800 típusú mikrofont. Youtubon találtam egy magyar tesztet róla. Azt mondja a srác, hogy ez egy kondenzátor mikrofon, amihez kell egy táp. Ezt egy "fantom" táppal oldják meg, itt már elvesztem. Aztán azt mondja, hogy vett hozzá egy külső hangkártyát tök olcsón, és azzal milyen jó. A kérdésem az, hogy minek ez a hangkártya, és apróról egy ezer forintos megfelelő lehet e? Kell e figyelni valamit?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest