- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Ezekről a kínai ebayes 5 ezer forint körüli fantom tápokról van valami info, vélemény? Feltételezem, hogy passzol a noname kínai kondenzátor mikrofonokhoz.
-
z123456z
őstag
Szisztok. Piszkosul nem értek a témához, ezért vagyok itt, egy segítség kéne. Gyerek kinézett magának egy bm800 típusú mikrofont. Youtubon találtam egy magyar tesztet róla. Azt mondja a srác, hogy ez egy kondenzátor mikrofon, amihez kell egy táp. Ezt egy "fantom" táppal oldják meg, itt már elvesztem. Aztán azt mondja, hogy vett hozzá egy külső hangkártyát tök olcsón, és azzal milyen jó. A kérdésem az, hogy minek ez a hangkártya, és apróról egy ezer forintos megfelelő lehet e? Kell e figyelni valamit?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest