- Apple Watch
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carrion
csendes tag
ja meg az hogy lehet hogy a hangkártyám 5.1 channels AC 97-nek van írva és csak 3 dugó van rajta?nem igazán értek az ilyen hangcuccokhoz.amit mmost szereztem azon van plussz egy dugó egy rear out is
-
Carrion
csendes tag
pontosan nem tudom milyen vmi integrált CMI9738 de nem biztos.nem az előlapi cuccot használom.de most szereztem egy CMI8738/PCI-SX-et de ahhoz meg nem találok egy jó drivert se.a gép az szerintem felismeri mert kirakja azt a kis hangerő ikont is az óra mellé de hang nincs,pedig felvannak húzva a hangerőszabályzók.nem tud vki segíteni?
-
Carrion
csendes tag
persze adtam rá hangerőt,teamspeakbe használom és msn-be is.Ugyanúgy van beállítva mint a régi alaplapnál.amikor még a másik alaplap volt akkor ha az asztalon volt a füles akkor is simán hallottak most meg már úgyse ha a fejemen van:próbáltam már másik mikit is de azzal se jó.
-
Carrion
csendes tag
Hali! Megtudja vki nekem mondani hogy miért halk a mikrofonom?most cseréltem alaplapot és ezzel az újjal alig lehet hallani amit beszélek de amíg a régi alaplapom volt addig semmi probléma nem volt vele.a mikrofon boost-ot bekapcsoltam.Lehet ez driver hiba vagy inkább hangkártya hiba?Előre is köszi annak aki segít!bye
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest