- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carrion
csendes tag
ja meg az hogy lehet hogy a hangkártyám 5.1 channels AC 97-nek van írva és csak 3 dugó van rajta?nem igazán értek az ilyen hangcuccokhoz.amit mmost szereztem azon van plussz egy dugó egy rear out is
-
Carrion
csendes tag
pontosan nem tudom milyen vmi integrált CMI9738 de nem biztos.nem az előlapi cuccot használom.de most szereztem egy CMI8738/PCI-SX-et de ahhoz meg nem találok egy jó drivert se.a gép az szerintem felismeri mert kirakja azt a kis hangerő ikont is az óra mellé de hang nincs,pedig felvannak húzva a hangerőszabályzók.nem tud vki segíteni?
-
Carrion
csendes tag
persze adtam rá hangerőt,teamspeakbe használom és msn-be is.Ugyanúgy van beállítva mint a régi alaplapnál.amikor még a másik alaplap volt akkor ha az asztalon volt a füles akkor is simán hallottak most meg már úgyse ha a fejemen van:próbáltam már másik mikit is de azzal se jó.
-
Carrion
csendes tag
Hali! Megtudja vki nekem mondani hogy miért halk a mikrofonom?most cseréltem alaplapot és ezzel az újjal alig lehet hallani amit beszélek de amíg a régi alaplapom volt addig semmi probléma nem volt vele.a mikrofon boost-ot bekapcsoltam.Lehet ez driver hiba vagy inkább hangkártya hiba?Előre is köszi annak aki segít!bye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Xbox Series X|S
- Vicces képek
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- VR topik
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest