- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
wadamhun #753 üzenetére
mi a kereted? bármelyik usb condenser mic jó lenne valószínűleg neked elsősorban - én is társasházban tolom ilyen felállásban, néha némítani kell a mikit, de a csíptetőset is, és akkor a headset mikit is ugyanúgy kellene, szóval nem sokkal jobbak azok se...
kimértem itthon studió programmal - behallatszik abban is, ha beszélnek, max nem olyan hangosan. -
Kobe
veterán
válasz
wadamhun #751 üzenetére
Nem tudom sracok mit dolgoztok vagy mekkora kecoban laktok, vagy korabban milyen aranyban es mennyit dolgoztatok online meetingeken, de nem te vagy az elso, aki hangszoro + mikrofon parossal probalkozna zoomra, teamsre.
Elarulom, hosszu es kozeptavon ez a leghasznalhatatlanabb felallas.
1, mindenki hallja. Csalad. Szarul szigetelt hazban a szomszedok is (ami munkahelytol fuggoen akar mar titoktartasiba is utkozhet)
2, minden a lakasban levo egyeb zaj bezavar. Az asszony, a gyerek, a mosogep, stb, egyutt lebeg majd az eterben a teamlead prezijevelSzerintem ilyen felallasban (hangszoro + miki) max egy kulon telken levo onallo csaladi hazban, abban is kulon zarhato dolgozoszobaban lehet hosszutavon es hatekonyan dolgozni.
Ha nem ilyenek a korulmenyek, egy jol szigetelo fejhallgato / headset + kb barmilyen miki jobb valasztas
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mobilinternet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest