- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Macrodroid
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
ja, ha headset-et szeretnél venni, akkor a jabra-ról csak jókat hallottam, de nem tudom, hogy a wireless-t hogy hozod össze a pc-vel.. van bluetooth-od..?
Ha nincs, akkor kb. feleennyiért (100€ körül) már simán vannak nagyon jó minőségű usb-s headset-ek. (pl. Sennheiser)
-
Kobe
veterán
Otthonra teljesen felesleges barnilyen talpas vagy boomarmos mikrofon, foleg ha home office a cel.
En irodaban es home officeban is Fiio EH3NC t hasznaltam sokaig, teamsre, skypera ilyenekre. Zart wireless fejes mikrofonnal, ecelra turheto mikrofon minoseggel. Uj ara kb 75K,olcsobb mint amiket irtal.De mivel at akarok allni twsre, igy inkabb feldobtam hardveraprora. Itthonra inkabb vezetekes felallast epitettem ki, Phillips X2HR + Vmooda Boompro + Focusrite scarlett 2i2
Alapesetben zenehez, jatekhoz az interfacen keresztul hasznalom mindket kompomesnt, notebookrol home officeozva meg direktbe rakotom a fejest/mikit a noti jackes headset csatijarw is
Kecske/kaposzta esete -
nuke7
veterán
nem tudod úgy fordítani a mikrofon-t, hogy a feleséged mögötte legyen..?
(csak mert teljesen jó az, ha a mikorfon a fejed mellett van és nem előtte ... )Pl nekem shréhen olyan 55°-ban a fejem mellett van a cardioid mikrofon és teljesen jó a hangminőség...
így talán érthető, én a billentyűzet felé nézek, az a fő monitor és a mikrofon a fejem mellett van, kb. a beszélőkém felé irányítva, de nem előttem... tehát ha tőlem balra dolgozna a barátnőm, az már a mikrofon mögött lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Bluetooth hangszórók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest