- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
ja, ha headset-et szeretnél venni, akkor a jabra-ról csak jókat hallottam, de nem tudom, hogy a wireless-t hogy hozod össze a pc-vel.. van bluetooth-od..?
Ha nincs, akkor kb. feleennyiért (100€ körül) már simán vannak nagyon jó minőségű usb-s headset-ek. (pl. Sennheiser)
-
Kobe
veterán
Otthonra teljesen felesleges barnilyen talpas vagy boomarmos mikrofon, foleg ha home office a cel.
En irodaban es home officeban is Fiio EH3NC t hasznaltam sokaig, teamsre, skypera ilyenekre. Zart wireless fejes mikrofonnal, ecelra turheto mikrofon minoseggel. Uj ara kb 75K,olcsobb mint amiket irtal.De mivel at akarok allni twsre, igy inkabb feldobtam hardveraprora. Itthonra inkabb vezetekes felallast epitettem ki, Phillips X2HR + Vmooda Boompro + Focusrite scarlett 2i2
Alapesetben zenehez, jatekhoz az interfacen keresztul hasznalom mindket kompomesnt, notebookrol home officeozva meg direktbe rakotom a fejest/mikit a noti jackes headset csatijarw is
Kecske/kaposzta esete -
nuke7
veterán
nem tudod úgy fordítani a mikrofon-t, hogy a feleséged mögötte legyen..?
(csak mert teljesen jó az, ha a mikorfon a fejed mellett van és nem előtte ... )Pl nekem shréhen olyan 55°-ban a fejem mellett van a cardioid mikrofon és teljesen jó a hangminőség...
így talán érthető, én a billentyűzet felé nézek, az a fő monitor és a mikrofon a fejem mellett van, kb. a beszélőkém felé irányítva, de nem előttem... tehát ha tőlem balra dolgozna a barátnőm, az már a mikrofon mögött lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Bittorrent topik
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged