- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano 87
csendes tag
válasz
Zsiráfnyál #271 üzenetére
Figyelj nekem Auna mikrofonom van ennek is van nem kicsi súlya, nekem mikrofon kar van. biztosan nem a drágább fajtából, mert 30 000 Ft volt a mikrofon, a mikrofon kar, és a popfilter, ismerősöm 25 000 ft-ért vette meg ugyan ezt egy kivétellel hogy ő fekete szét nyitható asztali állvánnyal kérte, szét nyitható elég jól a 3 lába, és a magassága is állítható, ő popfilterrel együtt használja és elmondása szerint neki stabilan meg áll az asztalon, szóval erre én csak ennyi tudok mondani, persze ha fémből van az jobban megéri, mert nehezebb, van súlya így stabilabban áll az asztalon, még kevésbé van meg arra az esély hogy felboruljon az állvány a mikrofonoddal. https://mikrofon.arukereso.hu/auna/mic-900-v2-p382141243/
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Háztartási gépek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest