Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ehhez szerintem nem kell kifejezetten konferenciamikrofon, bár biztos segít. Bármilyen USB-s mikrofon jó, azokban adott az előerősítés és nincs jelveszteség, ezért sokkal jobbak, mint a jack-esek. A Trust GXT 212 Mico szerintem elegendő 8 ezer alatt. Omnidirectional, szóval minden irányból használható. Ha nagyon csapkodjátok az asztalt, akkor érdemes venni hozzá egy állványt (AliExpress-ről összevadászható gumis tartóval együtt 10-15 ezer forintból).
Programra meg bármi, ami szimpatikus. Ha nem kell kép, akkor szerintem a Discord az egyik legjobb (kifejezetten a letöltött, asztali verziója). Bár lehet, hogy tud webcamet kezelni már, nem próbáltam ezt.
Ha csináltok egy szobát, akkor ott, a voice channel beállításoknál [kép 1] kicsit feljebb is lehet tolni a hangminőséget, illetve a beállítások / audio részen [kép 2] érdemes manuálisan belőni a zajlecsippentés szintjét, mert úgy nem ugrál a hangerő a túloldalon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Mobilinternet
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi