- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
BitRider #1289 üzenetére
Bocs, Trust GXT 232 Mantis-t akartam linkelni, ez sokkal jobb cucc.
-
BitRider
senior tag
válasz
macilaci78 #1288 üzenetére
Ehhez szerintem nem kell kifejezetten konferenciamikrofon, bár biztos segít. Bármilyen USB-s mikrofon jó, azokban adott az előerősítés és nincs jelveszteség, ezért sokkal jobbak, mint a jack-esek. A Trust GXT 212 Mico szerintem elegendő 8 ezer alatt. Omnidirectional, szóval minden irányból használható. Ha nagyon csapkodjátok az asztalt, akkor érdemes venni hozzá egy állványt (AliExpress-ről összevadászható gumis tartóval együtt 10-15 ezer forintból).
Programra meg bármi, ami szimpatikus. Ha nem kell kép, akkor szerintem a Discord az egyik legjobb (kifejezetten a letöltött, asztali verziója). Bár lehet, hogy tud webcamet kezelni már, nem próbáltam ezt.
Ha csináltok egy szobát, akkor ott, a voice channel beállításoknál [kép 1] kicsit feljebb is lehet tolni a hangminőséget, illetve a beállítások / audio részen [kép 2] érdemes manuálisan belőni a zajlecsippentés szintjét, mert úgy nem ugrál a hangerő a túloldalon.
-
BitRider
senior tag
válasz
nightwolf37 #1277 üzenetére
Nem telefonra lenne kötve, de az USB-C változat dupla mikfononnal marha jónak tűnik.
Így kicsit elhagyás-biztosabb és ha mégis kellene két személy, akkor pótolhatatlan.
-
BitRider
senior tag
válasz
nightwolf37 #1277 üzenetére
Kifejezetten rövidtávú, nem annyira behallós lenne? Egyébként szimpatikus.
Ez akkor hogy is van, rádugom az oldalára, amikor épp nincs használatban?Jelenleg amúgy egy MacBook Air 2015 early van, idén pedig M1 Air-re lesz váltva.
-
BitRider
senior tag
Sziasztok! Csiptethető mikrofont keresnék. Laptop előtt ülve online beszélgetéshez (terápia) kell, napi 8 órai munkához, 10 perces (töltési) szünetekkel.
Eddig a laptop mikrofonja volt használva (MacBookAir), de minden zaj behallatszik a külvilágból, ezen mindenképpen javítani kell.
Milyen bluetooth-os (vagy egyéb) megoldást tudnátok erre javasolni? Keretet nem tudok írni, mivel nem tudom, árban hogyan mozognak ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest