- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Bluetooth-headsetekről általában
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok!
Elsősorban előadások, workshopok és hasonló kisebb volumenű (1-2 fő előadó vagy előadó + moderátor) összejöveteleket, rendezvényeket rögzíteném Redmi Note 10 Pro mobiltelefonommal vagy Nikon D750 DSLR fényképezőgépemmel, s ehhez rendeltem egy Boya BY-WM8 PRO-K2 szettet. Rengeteg videót megnéztem YouTubeon, s azok alapján ez tűnt a legpraktikusabb és legjobb választásnak.
Azonban nem vagyok szakmabeli, a választott mikrofon szett specifikációit, paramétereket és jellemzőit nem egészen értem; hogy mi mit jelent, mire jó pontosan és mely érték a jó / jobb az adott paraméter tekintetében. Bárhogy kerestem, nem találtam ezekre vonatkozó leírást.
Segítenétek kérlek, hogy hol találhatok ilyesmit? Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy a választott mikrofonból mit és milyen módon tudok kihozni?
Érdekelne még, hogy mi a különbség az UHF és 2.4 gHz működési elvek között; hogy a jellemzői, paraméterei alapján a Boya BY-WM8 PRO-K2 típust pontosan milyen célokra tudom használni, milyen eszközökhöz tudom csatlakoztatni, milyen minőségű nyersanyagot tudok rögzíteni vele különböző eszközökhöz csatlakoztatva, milyen utómunkával jár egyik vagy másik opció, stb.
Köszönöm, ha időt szántok a válaszra! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest