Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok!
Elsősorban előadások, workshopok és hasonló kisebb volumenű (1-2 fő előadó vagy előadó + moderátor) összejöveteleket, rendezvényeket rögzíteném Redmi Note 10 Pro mobiltelefonommal vagy Nikon D750 DSLR fényképezőgépemmel, s ehhez rendeltem egy Boya BY-WM8 PRO-K2 szettet. Rengeteg videót megnéztem YouTubeon, s azok alapján ez tűnt a legpraktikusabb és legjobb választásnak.
Azonban nem vagyok szakmabeli, a választott mikrofon szett specifikációit, paramétereket és jellemzőit nem egészen értem; hogy mi mit jelent, mire jó pontosan és mely érték a jó / jobb az adott paraméter tekintetében. Bárhogy kerestem, nem találtam ezekre vonatkozó leírást.
Segítenétek kérlek, hogy hol találhatok ilyesmit? Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy a választott mikrofonból mit és milyen módon tudok kihozni?
Érdekelne még, hogy mi a különbség az UHF és 2.4 gHz működési elvek között; hogy a jellemzői, paraméterei alapján a Boya BY-WM8 PRO-K2 típust pontosan milyen célokra tudom használni, milyen eszközökhöz tudom csatlakoztatni, milyen minőségű nyersanyagot tudok rögzíteni vele különböző eszközökhöz csatlakoztatva, milyen utómunkával jár egyik vagy másik opció, stb.
Köszönöm, ha időt szántok a válaszra! :-)
-
szabo.csabi
tag
Hasonló célokra (is) illetve elsődlegesen mobiltelefonnal szeretnék hangot (előadások, workshopok kisebb-nagyobb termekben) rögzíteni minél jobb minőségben, kérlek adjatok tanácsot hogy mit és hol érdemes keresnem, mire érdemes figyelnem, stb.
Lehet vezetékes vagy vezeték nélküli is, nem tudom mi célszerűbb.
Nem szánnék rá nagy összeget, profi eszköz vásárlása nem indokolt de természetesen jó lenne egy jó ár/érték arányú kütyüt találni! :-)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest