- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Vazz. Én is nyafizhatnék itt végzettséggel, mifenével. Minek?
Tapasztalatod, gyakorlatod van?
Anno még szakmai gyakorlaton bejött a műhelybe egy műegyetemi űbercsávó a csoffadt 20kHUF körüli tevéjével. Addigra ráköltött ca. 30k-t, tíz óra melót, több nap utánjárást, szekérderék alkatrészt és nem tudta megcsinálni.
Kicseréltünk a tevében két kondit. A kondikat leantikoltuk, hogy ne látszódjon: a sorkimenőt szépen átforrasztgattuk meg letakarítottuk alkohollal, virított, mint ami most került ki a gyárból.
Ez volt tíz perc. De azért félreraktuk két hétre, mondván: nagyon bonyolult hiba, nehéz ügy.
Amikor kegyeskedtünk kiadni a melót, fizetett a cuccért 10kHUF körül. Ő boldog volt, hisz' akkor nem is ő volt a hülye, még a szervíznek is két hétbe, sok pénzbe került.
Mi meg rendeltünk pizzát, sört.
Na, pá.
-
Rive
veterán
én arra gondoltam mikor az 1 ik eldurranik és viszi a többit !
Nem szokása. Ha zárlatba megy, akkor beszól a védelem: ha szakadásba, akkor meg a probléma megoldja magát. Még talán azt lehet efféle 'viszi a többit' jellegű eseménynek tekinteni, amikor a kondik egymást forralják, de ez meg a rendes üzemnek is része. -
Rive
veterán
ez akkor van leg elöfordulhat h az 1ik
Bocs, de ezt dekódolnád nekem?Amúgy: egy-egy lapon az azonos típusú kondik azonos gyárból, azonos sorozatból kerülnek ki. Aki ért hozzá, ránézésre megmondja, hogy az a sorozat pupulós-e vagy sem. Innentől pedig az, hogy az egyik púpos, a másik meg még nem, nem számít - cserére szorul mind, a látszólag stimmelős állapot vagy csak látszat, vagy pusztán ideiglenes állapot. És ebben ne tessék okoskodni, jó
Vannak olyan sorozatok is, amiknél a pupulás nem jellemző, ugyanakkor két év üzem után a kondik >50 százaléka már sz@r.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest