Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
yerico
senior tag
Hehe, Win ME, mint kedvenc. Volt egy felmérés a CS.hu-n, hogy ki milyen oprendszert használ. Ott kb. 2.7 % volt az ME aránya a vindózerekből. Nem értettem miért, hiszen én is azt használom, és nem is olyan rossz. Aztán jött, hogy az ISDN modem nem megy fel, reinstall. Videokártya driver nem megy fel, reinstall. Összeomlik, reinstall. Azóta kipróbáltam az XP-t, és hurrá, megy, szép az élet. Most már megértem, hogy miért mondják azt, hogy játszani XP, vagy 98SE.
Amúgy akinek nem elég a Windows beépített helpje, az valami olyasmit futtat, amihez saját helpet kellett adni, vagy olyan szinten akarja buzerálni, amihez nem való a vindózer. Ez arra jó, hogy Horváth 2 tizedes is be tudjon pötyögni a Wordbe pár szót, lehessen rajta zenét hallgatni, filmet nézni, netezni, játszani. A többire nem való. A szervereken futhat mondjuk NT vagy 2K, jól belőve stabilak.
Mivel mostanában több fejlesztőrendszert is sikerült kipróbálnom, a legjobban a Visual Studio helpje nyerte el a tetszésemet, mindent megtaláltam, példákkal együtt. Az Office és társai helpje is pont annyit ír le, amennyire szüksége van egy 1.0-ás usernek, ez 99%-ban elég, ha nem, akkor passz.
Nem állítom, hogy szép rózsaszín a világ, de nem fekete minden.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest