- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Ami miatt nem szeretem, pl bekötötték az adsl-t, szerettem volna pár napnál tovább használni a gépet egyhuzamban, természetesen ez nem sikerült(Windows ME-t használtam, nekem az a kedvencem a windowsok közül). mondom annyira nem gond, sokan mondják, hogy úgyis szar, windows xp. Driver persze nem sok volt pl vidkártyához se, szal nem is igazán tudom mien játék futott(ellenben most linux alatt tudnám sorolni), és pont emiatt a gui vmi tetü lassú volt, és ő se igazán bírta a állandó letöltést, és vmiért a sebesség se volt az igazi(párhuzamosan volt egy ideig me és xp, többször néztem, xp alatt lasabban ment...) plussz jött még ez az officeos probléma is.
Szóval ekkor váltottam linuxra, és hogy tuti legyen a dolog windows letöröl, linux fel, rákényszerítve magam erre, és sztem megérte.
Most egyetlen dologgal szívok kicsit, ugyanis új libc vel nem megy kylix, és kicsit gondban vagyok, mer delphiben kéne pár prog, de ez sem fordul elő normális usernél, aki nem a fél perces snapshotokat pakolja fel:))
Üdv.: steveetm
Aktív témák
- MacOS 14, Win11, Asus Hero Z790, Intel 13900K, 64GB RAM, Asus RX 6950 XT, 4TB WD SN850X
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest