- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
⚠️⚠️⚠️SZERVERHALÁL, ADATVESZTÉS TUDNIVALÓK⚠️⚠️⚠️
https://prohardver.hu/allando/leallas_adatvesztes_tudnivalok.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
respekt a kommentért!
egy apróság, mert szeretném ezt a szálat lezárni:
"Itt volt a "lemondást" feszegető kérdés. Jött rá ugyan egy továbbra sem teljesen egyértelmű válasz, de mellé a mi közöd hozzá és hasonlók is. Semmi, igazad van. Meg az is fontos, hogy ki kérdezi, mert az említett tag rosszindulattal tette. De ezt nem mérlegelhetitek, ez van. Olyan, mint a bulvár. Sztár pároknál is jönnek a kérdések, hogy miért szakítottak, miért nem, és a többi. Közük van az embereknek hozzá? Nincs. De akkor sem így reagálnak, vagyis ha jót akarnak maguknak akkor nem így reagálnak."
szerintem itt azért igenis mérlegelhettem, mert a fórumer a jellememre hegyezte ki az egészet (hiszen "úgy sem mond le, úgy sincs következmény"). és szerintem ennek ellenére rendesen válaszoltam neki. és tényleg nincs köze hozzá, itt a 351-ben azt is megírta Maelephant, hogy miért nem kérheti számon rajtam egyáltalán.
azért válaszoltam egy csomó kérdéssel azon felül, hogy "igen", mert abból szerintem bárki rögtön belátja, hogy fogalma sincs a cégről, és arról, hogy egyáltalán opció-e nekem, hogy "lemondjak". (totál össze van ez mosva így ráadásul azzal, amikor egy választott, adóból élő közszereplő nem vállal felelősséget a tetteiért)
-
-
Kleroo
veterán
Ez a határidös dolog... IT-ban, pláne ilyesmi ágában csak akkor tudsz jol tippelni, ha már vagy 10x találkoztál szinte ugyanolyan problémával, vagy nincs rajtad nagy timepressure. Erröl itt szo sincs. És mivel nagyon erös timepressure van már az oldalon (sok10ezer aktiv user, hiredtök, stb), ezért nem fér bele, hogy minden hibára kiirják, hogy oké 1hét mulva visszatérünk. Ez ugy müködik a valoságban, hogy elkezdik 110%tempon püfölni amit érnek, kb látszik, hogy mi a hiba, és annak fényében kommunikálnak. És itt jön az IT csavar, mert bármikor kiderülhet, hogy ez bizony nem 2 klikk, hanem 200klikk...aztán hogy 200orányi klikk
Egy folyamatos aknamezö, amin folyamatosan ugy tudod, hogy na most lépted át az utolsot....vagy max még 2 van (és 130 lett
)
Az elsö 1-2nap arrol szolhatott, hogy oké, elfosta magát vmi, de backupbol max 1 nap mulva ujra futunk, nyugi van. Aztán ahogy beütött a crah, és hibásak voltak a backupok, akkor jöttek a komolyabb kommunikáciok....amint pedig látszodott hogy kb lehetetlen visszanyerni belölük adatot, akkor lett igazán komolyan véve, hogy akkor sajnos itt tényleg komoly leállások lesznek, stb. Mondok egy non-IT random-pontatlan példát: tesoddal mentek szegedröl , haza BP-re. Nálad a kulcs. Odaértek a lakás elé, és kiderül hogy nincs nálad a kulcs. nyilván szegeden maradt, teso beül egy kávézoba, te pedig gyorsan visszaugrasz érte, nincs itt hatalmas baj. Megérkezel szegedre az ottani lakásba, és ott sincs a kulcs...pánik, tanácstalanság. két alternativa van. vagy kirepulni szulokhoz, akiknel van szinten kulcs, vagy elkezdeni keresgelni. Eloszor keresgeles jon, ahol nem tudod h 10 perc alatt megtalalod, vagy napok utan is eleve teljesen rossz nyomon vagy...szoval jon a vegso megoldas, kirepulni. megvan a jegy, mesz ki, de törlik a jaratot.....stb stb. Vegul 2hét lett. Jogos lenne a fejedhez vágni, hogy miért nem mondtad szegedre indulás elott, hogy ez 2 hét lesz? Nem. Mindig csak a következö kiesö csontvázrol tudod tippelni hogy kb mennyi idö lesz még, legjobb tudásod szerint, és annak fényében veszed egyre komolyabban az egészet.
Szoval lehet ezt jobban csinálni, engem is megkúpoltak volna a cégben, ha nem adok gyorsabban pontosabb becsléseket, de nyilván teljesen más egy "garázscég" háborus hangulata, meg egy nagy cégben kommunikálgatni...és lehet ugyanugy totál szivás lesz, mert mindig esete válogatja a becslés pontosságát.
De a srácok szerintem tanultak ebböl, mostantol bármi lesz, hamarabb kiirják, és eleve dupla-tripla idövel kalkulálnka, max hamarabb meglesz. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest