Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tiesto222
üzenetére
16Gb osat vettem. Szerintem az alatt win11 el felejtős hosszú távra. Tervrajzolok IS! 256 SSD számomra elég, samu 1T SSD van mellette ( T7 ). OneDrive, Drive is van, szóval kb 2Tb om van bárhol mármikor
. Eddig csak jó tapasztalataim vannak a géppel kapcsolatban, akksit meg kell szokni, 5-7ó között mozog, de van gyorstöltő, powerbank. még sosem volt gond, hogy kikapcsolt mert az akku megmakkant.
A piacon nem találtam még egy ilyen kompakt gépet. Asus 13as gépét néztem még, de nem levehető a kijelző. Kör bezárult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Eddig csak jó tapasztalataim vannak a géppel kapcsolatban, akksit meg kell szokni, 5-7ó között mozog, de van gyorstöltő, powerbank. még sosem volt gond, hogy kikapcsolt mert az akku megmakkant.