Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashpm
csendes tag
Na, nekem is volt szerencsém kipróbálni a sima RT-t, igazából a Surface 2-t várom. Nagyon kellemes csalódás volt, eredetileg androidos tableteket néztem, de nagyon megtetszett, hogy van rajta normál usb +a képernyője is elég szép stb. Jelenleg Belgiumban tanulok és itt is volt a sima RT-re akció az egyetem boltjában és így asszem 193 euróért adták vagy ilyesmi (elkapkodták az összeset), viszont a 2-ről semmi hír. Tud valaki arról valamit, hogy esetleg Németországban igénybe vehető-e valahogy a diákkedvezmény?
ja és szerintem az a touch cover elég kényelmetlen... főleg mikor megláttam, hogy valami 70-80 euró. Igazából én megvagyok nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Steam topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest