- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Én is lezárom, de azért még egyszer odaírom a találat az volt amit az MSE a második belinkelt képeden mutatott.Az egy dolog, hogy a Svchost vizsgálta éppen.De már nem számít mert úgy sem fogadod el amit kikerestem. Egyébként meg ha nem crackelt office-t használsz akkor fals.
-
daimonion
senior tag
Elolvastam amiket írtál
EZT A KÉPET TE RAKTAD BE !!!Ez alapján vettem a fáradságot és KIKERESTEM A NETEN ami azt adta ki hogy egy Office cabinet maradvány.Mi ebben a trollkodás Te
.Ebből meg az következik, hogy nagyon valószínű hogy fals pozitív a riasztás .Ennyi a történet. Azt ha szép nem vagy
ne legyél.Nem trollkodtam, hanem megpróbáltam segíteni.
Konkrétan During an installation of the MS Office Plus 2010 the installer specifies that it cannot find the ProPsWW.cab file that is located on the .iso of the installation disc.
-
daimonion
senior tag
Hi,
These should help control the Right Click Menu :
The ShellExView utility displays the details of shell extensions installed on your computer, and allows you to easily disable and enable each shell extension.
http://www.nirsoft.net/utils/shexview.htmlManage the context-menu entries for files, folders, drives and Namespace objects
http://windowsxp.mvps.org/context_folders.htmShellMenuView is a small utility that display the list of static menu items that appeared in the context menu when you right-click a file/folder on Windows Explorer, and allows you to easily disable unwanted menu items.
http://www.nirsoft.net/utils/shell_menu_view.htmlHow To Edit Or Remove Items From The Right Click Menu.
http://www.winvistaclub.com/e11.html
Talán ez segít -
törölt tag
Van most az a lehetőség, hogy Windows 10 válthatsz ingyenesen Windows 7-ről. Abban már a Windows Defender van. Ezen esetleg még nem gondolkodtál?
Windows 7 Home Premiumról is váltottam a szüleim gépén:
Illetve Windows 8.1-ről is a saját gépemen:
Beépítve tartalmazza a védelmet, és nem kell külön telepíteni.
-
törölt tag
Szóval Windows Vistánál nem tudom már, hogy van e a lemezkarbantartóban ilyen menüpont, de Windows 7-nél igen.
Tehát 1. lépés:
A kép Windows 10-en készült
Windows 8.x-től kezdve az MSE neve Windows Defender. Mivel azt írtad, hogy MSE-d van ezért csak a Vista vagy a Windows 7 jön szóba mint támogatott OS. Windows 7-nél keresd a fentebbi sort, csak Microsoft Security Essentials néven. Előbb tedd rendbe vele.
Aztán ha továbbra is fennáll a jelenség, akkor: Updating your Microsoft antimalware and antispyware software innen töltsd le a teljes adatbázist és rendszergazdai fiók alól, a futtatás rendszergazdaként menüvel telepítsd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest