Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Elolvastam amiket írtál
EZT A KÉPET TE RAKTAD BE !!!
Ez alapján vettem a fáradságot és KIKERESTEM A NETEN ami azt adta ki hogy egy Office cabinet maradvány.Mi ebben a trollkodás Te
.Ebből meg az következik, hogy nagyon valószínű hogy fals pozitív a riasztás .Ennyi a történet. Azt ha szép nem vagy
ne legyél.Nem trollkodtam, hanem megpróbáltam segíteni.Konkrétan During an installation of the MS Office Plus 2010 the installer specifies that it cannot find the ProPsWW.cab file that is located on the .iso of the installation disc.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Ebből meg az következik, hogy nagyon valószínű hogy fals pozitív a riasztás .Ennyi a történet. Azt ha szép nem vagy