- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
üzenetére
No,megnéztem mégegyszer Win 7 HOME-x64 verzión,azt tudom mondani továbbra is,talán az a legjobb szó rá hogy nem lesz teljes értékű a csoportházirend,így utólag telepítve.Ott ahol a videóban neked,a felügyeleti sablonk--windows összetevők rész van,ott a home verzióban csak 15 féle lehetőség van,és sajnos a defender nincs közte,és tengernyi más lehetőség sem,túlnyomó részt angolul jelenik meg majdnem minden,de ha ott lenne megtaláltam volna és be is állítgattam volna,egyenként átnéztem minden sort sehol nincs a defender.
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ezért is kell az Edge használata mellé:
https://support.microsoft.com/en-ie/help/4013218/windows-10-app-browser-control-in-windows-defender
App and browser control in Windows Defender
The settings on the App & browser control page let you:
Block unrecognized apps, files, malicious sites, downloads, and web content.
Set up warnings for unrecognized apps, files, malicious sites, downloads, and web content.
Turn off blocking and warnings altogether.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest